2024. május 3. - Tímea, Irma

Sok-sok meglepetés a Margitszigeten

Május végén újra itt a Gyermeknap! A több mint fél évszázada született ünnep idén is sok-sok meglepetést tartogat a gyerekeknek. A margitszigeti Nagyréten 15. alkalommal várjuk Őket: a legkisebbeket Dörmögő Dömötör játszóházával, mesével, mókával, bohócko
2008. május 22. csütörtök 16:01 - Hírextra
Szombaton magyar néptáncbemutató és táncház, Manómuzsika, a Szivárvány Bábszínház előadása és Bartha Tóni Paprika Jancsija, a Bab Társulat óriásbábos forgataga, az Alma együttes, Kovácsovics Fruzsina valamint a Makám együttes koncertje várja a gyerekeket (és nemcsak Őket!).

Vasárnap is együtt izgulhatunk bábszínházak és vásári komédiák hőseiért a Kalamajka Bábszínház, Csipike és Bartha Tóni játékában. Igazán izgalmas pillanatokat ígér Huzella Péter valamint a Pom Pom együttes koncertje, majd a rendezvényt Bíró Gergő népdalénekes műsora, és Szalóki Ági gyerekkoncertje zárja.

Ráadásul a kulturális programok mellett egész hétvégén segíthetünk is: a rendezvényen szervezett véradás évek óta Budapest nyári vérellátásának felét biztosítja, mellyel betegeken, rászorulókon, gyermekeken és felnőtteken egyaránt segítünk.

Ünnepeljünk együtt május utolsó hétvégéjén, 24-25-én a Margitszigeti Gyermeknapon!

A rendezvény szervezői:

D-Kultúra Kft.

Országos Vérellátó Szolgálat

Bringóhintó Kkt.

A rendezvény védnökei:

dr. Tóth József, Budapest Főváros XIII. kerület polgármestere

Marék Veronika, meseíró- és grafikusművész
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását