2024. május 2. - Zsigmond

Győr sportolói közös fiesztát tartottak

A közös ünneplés jegyében rendezik meg az Audi-ETO női kézilabdacsapatának és a Győri ETO FC labdarúgóinak vasárnapi bajnoki mérkőzését - erről tartott sajtótájékoztatót kedden a két klub vezetősége.
2008. május 20. kedd 23:06 - Hírextra
A kézilabdázók vasárnap 16 órától a Hódmezővásárhelyt fogadják a Magvassy Mihály Sportcsarnokban, míg a futballcsapat 18 órától a Vasassal mérkőzik a szomszédos ETO-stadionban.

Vanyus Attila, az Audi-ETO elnöke elmondta: a "Köszöntsünk együtt zöld-fehérben!" szlogen jegyében készülnek a hétvégi rendezvényre.

"A futballklubbal eddig is nagyszerű volt a kapcsolatunk, közös ETO-családban gondolkodunk és ennek egyik jelentős eseménye lesz a hétvégi köszöntés. Az éremátadás, valamint a csarnokbeli ünneplés után meghívjuk a szurkolóinkat a Vasas elleni labdarúgó-mérkőzésre, ahol a futballklub vezetői a találkozó szünetében köszöntik a játékosainkat" - mondta Vanyus.

"Úgy gondolom, hogy minden ETO-szurkoló igényét teljes mértékben ki tudjuk elégíteni. A futballmeccset ingyen tekinthetik meg a drukkerek, a bérleteseinket pedig úgy kárpótoljuk, hogy a bejáratnál kapott kuponukat beválthatják egy sörre" - fogalmazott Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezetője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását