2024. május 3. - Tímea, Irma

Hogy működik a G-pont?

Nem hinném, hogy létezne ember, aki még nem hallott a G-pontról. Ugyanakkor sok férfi van, aki még sosem használta, illetve sok nő, aki nem élt át ezen keresztül orgazmust. Ha te is az utóbbiak egyike vagy, akkor most minden információt megtudhatsz arról,
2008. május 5. hétfő 14:04 - Hírextra
Mi a G-injekció, és hogy működik?

Ez egy kollagén tartalmú injekció, ami megnöveli a G-pont méretét. Ettől tényleg illik majd rá az az elnevezés, hogy ’a nagy valami’. Egyre több nő keresi fel nőgyógyászát, hogy megbeszélje vele ezt a 30 perces kis beavatkozást. Gyors, és csak helyi érzéstelenítést igényel.

Hatására a G-pont megnagyobbodik, nem is akárhogy! 2,5 cm-rel nő a szélessége, a hossza pedig majdnem 1 cm-rel. Érthető, hogy egy ilyen injekció után a nőt miért akarnak egyfolytában a G-pontjukon át élvezni. Nem kell napokat várni, hogy leteszteld az eredményt. Néhány órával a beavatkozás után, szabad a szex!

Mi a haszna, és meddig tart?

A méretnövelés előnye, hogy nem lehet elsiklani fölötte szex közben. Garantált ugyanis, hogy a pasi ujja, pénisze, a vibrátor, vagy te magad beleütközöl. Azok a nők, akik kipróbálták, arról számoltak be, hogy az így átélt orgazmus időtartama, és hatása sokkal intenzívebb, illetve többször is képesek átélni, egymás után. Nem beszélve arról, hogy fokozz a szexuális étvágyat, ugyanis tartósan érzéki állapotban tartja az ezért felelős sejteket. Akik gátlásokkal küszködtek a szexuális életükben, azok felszabadulást éreztek. És hogy mennyi ideig tart ez a hatás? Négy egész hónapig.

A hatás

Dr. David Matlock, az injekció felfedezője azt állítja, hogy a nők 87%-nál hatásos volt. Weboldala tele van hálálkodó nők üzeneteivel, holott nemcsak azok próbálták ki, akik valamilyen szexuális problémával küzdenek. Ez ugyanis nem csodaszer, hanem egyszerű hatásfokozás. Ha valakinek nincs orgazmusa, valószínűleg ettől sem lesz. Ha valaki nem szereti a szexet, ettől sem lesz őrült domina. Mindössze annyit tesz, hogy megnöveli a G-pontot, segítve ezzel a férfi munkáját.

Van kockázat?

A beavatkozás biztonságos, de komplikációk mindig lehetnek, viszont eddig nem történt. Javasolt egy alapos nőgyógyászati kivizsgálást végeztetni, mielőtt belevágsz, mert a hüvely érzékeny terület, és nem lehet megjósolni, hosszú távon milyen hatással lesz rá az injekció. De a kollagén egy népszerű, sokak által használt anyag, ami biztonságos. Már csak azt kell eldöntened, bevállalod-e a hüvelyedben is.

Hogy vedd rá a barátnődet?

Ültesd le a tévé elé, ott biztosan találkozik a témával. Akár hallott már róla, akár nem, meglesz a véleménye. Ha még új neki, te lehetsz az, aki felvilágosítod. Kérdezd meg a véleményét. Tetszik? Vagy túl merész? Te semmiképp ne erőltesd rá. Mondd el, hogy egyszerűen kíváncsi vagy, és ki szeretnéd próbálni. Ha belemegy, nagy-nagy felfedezést tesztek egymásban!

A G-pont segítségével átélni az orgazmust, hatalmas élmény egy nőnél, aki még nem próbálta. Ha beszélgetni kezdtek a témáról, ne feledd: vannak nők, akik lelkesednek, mások viszont irtóznak, még a gondolatától is! Ha a barátnőd az utóbbi kategóriába tartozik, azt is meg kell értened!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását