2024. május 2. - Zsigmond

Kokó Madárról: nem kritika, csak vélemény

Kovács Koko István beszélt az Erdei Zsolt legutóbbi mérkőzése után kialakult pletykákról. Madár legutóbbi meccse után napvilágot láttak különböző hírek, melyekben azzal vádolták Kokot, hogy túlságosan kritikus volt barátjával szemben.
2008. április 30. szerda 09:57 - Hírextra
- Nem voltam kritikus, egyszerűen a véleményemet mondtam el, miszerint Zsolt többre is képes. Ezt ugyanúgy neki is elmondtam, hiszen nagyon jó barátok vagyunk hosszú évek óta. Az újságok kicsit felfújták a történetet - magyarázta István a Cool stúdiójában Kinter Oszkárnak, majd hozzátette: - Erdei Zsolt a legjobb magyar boxoló. Sokáig nem lesz hozzá hasonló!

Ezután az egykori boxoló beavatta a Cool nézőit a következő Sztárbox rejtelmeibe: A rendezvényt május 17-én tartják meg a budapesti Vasas spotrcsarnokban. A részvétel mindenki számára teljesen ingyenes lesz. Az érdeklődők kemény de ugyanakkor barátságos boxmeccseket izgulhatnak majd végig, olyan sztárok főszereplésével, mint Ganxsta Zolee, Bockor Gábor, Bunyós Pityu, Besenyei Péter vagy Kamarás Iván. Külön érdekesség hogy a hírességek részben képzett, profi boxolókkal mérik majd össze tudásukat, így tiszteletét teszi a gálán többek között Kótai Mihály és Erdei Zsolt is.

- Ez egy jótékonysági rendezvény is egyben, valamint fontos cél, hogy felhívjuk a gyerekek figyelmét a sportra, hiszen ez nagyon fontos lehet az életükben. A média is segít a nemes cél elérésében, így országszerte rengeteg emberhez eljut majd a gála híre – mondta Koko.

Ezután Koko azt is elárulta, külön jó érzéssel tölti el, hogy a résztvevő hírességek egytől egyig azonnal elvállalták a szereplést, egyedül két személy mondott nemet a felkérésre. Végül István a Cool műsorvezetőjének nagy meglepetésére, Oszkárt is meghívta a rendezvényre a küzdők közé, aki nagy örömmel elfogadta a felkérést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását