2024. május 4. - Mónika, Flórián

A kórházakban nincs fennakadás a sztrájk miatt

Minden dolgozó időben beért a kórházakba, az ügyeletek átadás-átvételében nem volt fennakadás hétfőn - nyilatkozták kórházi vezetők az MTI-nek.
2008. április 7. hétfő 12:22 - Hírextra

Sásdi Antal, a Péterfy Sándor utcai Kórház-rendelőintézet orvosigazgatója elmondta: már pénteken készültek a sztrájkra; a műtősök és intenzív osztályon dolgozók közül azok, akik hétfőre be voltak osztva és vidéken laknak, az intézmény nővérszállásán aludtak, de voltak, akiket a hajnali órákban a kórház autóival vittek be dolgozni. Az ügyeletet is gond nélkül átvették.

A betegek közül csak néhány előjegyzett vidéki beteg jelezte, hogy nem tud elmenni a rendelésre, ők más napokra kértek időpontot.

A Heim Pál Gyermekkórházban sem okozott fennakadást a BKV-sztrájk. Harmat György főigazgató az MTI megkeresésére úgy tájékoztatott, hogy semmilyen fennakadás nem volt tapasztalható, mindenki, akinek be kellett érkeznie, időben megjelent. Mint mondta, azok az orvosok, akik autóval érkeztek, elhozták a többieket, így az ügyelet átvétele is gördülékenyen zajlott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását