2024. május 8. - Mihály

BREAKING NEWS - Lemondott Szabolcs megye elnöke

Lemondott tisztségéről Fülöp István, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzati Közgyűlés elnöke, a Fidesz országgyűlési képviselője - távozását a képviselő-testület csütörtöki nyíregyházi ülésén Kozma Péter, a térségi helyhatóság alelnöke jelentette b
2008. április 3. csütörtök 09:46 - Hírextra
Fülöp István, aki a 2006-os önkormányzati választás óta töltötte be az elnöki tisztséget, az ülésen felolvasott levelében a törvényben biztosított lehetőségre hivatkozva jelentette be lemondását, konkrétan az okot nem nevezte meg.

Az MTI munkatársának a politikus viszont elmondta: a jövőben több időt szeretne tölteni országgyűlési választókerületében, hogy még hatékonyabban segíthesse a mátészalkai körzet gondjainak megoldását.

Hozzátette: elhatározását egyeztetette a Fidesz országos vezetőivel, akik megértették döntését és biztosították arról, hogy a 2010-es választáson is jelöltje lesz a pártnak Mátészalka térségében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását