2024. május 8. - Mihály

Vasas-Kotor a negyeddöntőben

A montenegrói Primorac Kotor lesz a TEVA-VasasPlaket ellenfele a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjében. A római sorsoláson az is kiderült, hogy az első mérkőzést idegenben, míg a visszavágót hazai környezetben játssza a magyar csapat.
2008. március 18. kedd 14:08 - Hírextra

Az európai szövetség (LEN) honlapja szerint a negyeddöntő első felvonásait március 26-án, míg a visszavágókat két héttel később rendezik.

"Kedvező a sorsolásunk. Papíron a leggyengébb játékos állományú, a nemzetközi porondon nem sok rutint szerzett csapattal találkozunk." - mondta az MTI-nek Steinmetz Ádám, a Vasas olimpiai bajnoka. "Szerencsénk volt abban is, hogy idegenben kezdünk. Az elmúlt három évben rendre itthon volt az első meccs, és nagy csatákban mindig alulmaradtunk. Remélem, most másként lesz, és bekerülünk a legjobb négy közé. Persze, nem szabad lebecsülni a Kotort, mert biztos, hogy a visszavágó is kemény lesz. A rivális egy viszonylag gyenge csoportban lett második, míg mi egy erősben elsők"

Az európai szövetség (LEN) honlapja szerint a negyeddöntő első felvonásait március 26-án, míg a visszavágókat két héttel később rendezik.



A negyeddöntő párosítása:

Pro Recco (olasz)-Posillipo Napoli (olasz)
Jug Dubrovnik (horvát)-Olimpiakosz Pireusz (görög)
Primorac Kotor (montenegrói) - TEVA-VasasPlaket
Partizan Beograd (szerb)-Mladost Zagreb (horvát)


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását