2024. április 30. - Katalin, Kitti

Milliárdos számlagyár után nyomoznak

A tegnapi kecskeméti vámkommandós elfogás csak a nyitánya volt a Vám- és Pénzügyőrség újabb milliárdos adócsalást felderítő akciójának - tudta meg a HavariaPress. Csütörtökön három, pénteken egy újabb gyanúsítottját fogták el az eddigi adatok szerint lega
2008. február 29. péntek 19:55 - Hírextra

A fiktív számlákat kiállító vállalkozáslánc fő tevékenységi helye Bács-Kiskun megye volt, de házkutatásokat végeznek a nyomozók a szomszédos megyék több településén is. A számlagyár felszámolását célzó akció nyitányaként, pénteken ötven, álig felfegyverzett, maszkos vámkommandós szállta meg Kecskemét belvárosát, s fogtak el egy harmincas éveiben járó férfit.

Ugyanazon a napon még két gyanúsítottat fogtak el és vettek őrizetbe a megye területén. Pénteken egy újabb személlyel bővült a gyanúsítottak köre, de korántsem biztos, hogy ennél nem lesznek többen. A kiterjedt adócsalási ügyben tovább folyik a nyomozás, ezért a Vám- és Pénzügyőrség szóvivője nem szolgálhatott több információval.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását