2024. április 30. - Katalin, Kitti

Peches Apehesek

Négy kaposvári vezető munkatárs munkaviszonyát szüntette meg a napokban az APEH az adóhatóság Dél-Dunántúli Regionális Igazgatóságán. "Egy közelmúltban indított és még mindig tartó belső vizsgálat megállapította, hogy a munkatársak vezetői helyzetükkel ös
2008. február 25. hétfő 17:24 - Hírextra
A közlemény szerint azokban az esetekben, amelyekben a belső vizsgálat bűncselekmény gyanúját vetette fel, az APEH büntetőfeljelentést tett.

További tájékoztatást csak a belső vizsgálat teljes lezárása után ad az adóhatóság - erősítette meg Marton Ferenc, az APEH Dél-dunántúli Regionális Igazgatóságának szóvivője a közleményben foglaltakat az MTI megkeresésére. Mint mondta, ennél többet nem mondhat az üggyel kapcsolatosan.

A távirati iroda értesülése szerint az APEH központi biztonsági főosztálya által lefolytatott vizsgálat még a régiós átalakítás előtti időszak tevékenységére vonatkozik.

A somogyi adóhatóság egy, neve elhallgatását kérő munkatársa megerősítette az MTI azon információját, hogy az egyik elbocsátott vezető korábban az APEH Somogy megyei igazgatója volt, a régiós átszervezés után pedig az igazgatóság adó- és illetékügyi szakigazgatójaként tevékenykedett.

Az ügyben két volt főosztályvezető is érintett - tette hozzá.

Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére annyit mondott: az APEH a Somogy Megyei Főügyészségen tett feljelentést, az ügy kivizsgálásával a rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi alosztályát bízták meg. A nyomozás érdekeire való tekintettel részletekről nem adhat tájékoztatást - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását