2024. április 30. - Katalin, Kitti

A KDNP méltatja Orbán szavait

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint a Fidesz elnökének országértékelője "tág ölelés" volt, hiszen mindenkihez szólt - ezt a KDNP szóvivője mondta az MTI-nek Orbán Viktor szerda esti beszédét követően.
2008. február 14. csütörtök 06:53 - Hírextra

"Tág ölelés" volt ez a beszéd, hiszen Orbán Viktor szavai pártállásra és társadalmi helyzettől függetlenül mindenkihez szóltak - mondta Halász Zsuzsa, aki azt emelte ki a beszédből, hogy Orbán Viktor több alkalommal is említette az egyetértést és az összefogást.

A KDNP szóvivője szerint a Fidesz elnöke a március 9-i népszavazással foglalkozva meggyőzően érvelt amellett, hogy miért kell elmenni, és igennel szavazni a három kérdésre.

A szövetségi politika jegyében azt reméljük - mondta Halász Zsuzsa -, hogy minél többen látták és hallották ezeket az érveket, elgondolkodnak a Fidesz vezetőjének a szavain, és saját tapasztalatukhoz mérik mindazt, amit mondott.

Mindez pedig az jelenti - tette hozzá -, hogy március 9-én az egészségre, a tudásra és a bölcs kormányzásra fognak szavazni az emberek.

Halász Zsuzsa úgy vélte, fontos elem volt Orbán Viktor beszédében, hogy nyilvánvalóvá tette: a győztes népszavazás után új világnak kell kezdődnie.

Orbán Viktor a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére tizedik alkalommal megtartott országértékelő beszédében - egyebek mellett - azt mondta: aki igennel szavaz a népszavazáson, az a sikeres jövőre szavaz, aki pedig nemmel, az tovább ront a mai helyzeten.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását