2024. május 13. - Szervác, Imola

Kihallgatták a tömegverekedés egyik résztvevőjét

Eddig még csak egyetlen embert hallgatott ki a rendőrség a hétvégén történt állítólagos kemecsei tömegverekedés után - értesült a HavariaPress. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen egy kocsmai szóváltás után alakult ki tettlegesség két nagyobb léts
2008. február 4. hétfő 14:07 - Hírextra

A rendőrség egyelőre vizsgálja a történtek körülményeit, ennek keretében már számos tanút hallgattak meg. Gyanúsítottként viszont még csak egy embert hallgattak ki, egy másikat pedig - sérülései miatt - kórházban őriznek.

A Kemecsei Rendőrőrs csoportos garázdaság miatt indított eljárást a településen szombaton este történtekkel kapcsolatban. Úgy tudni, hogy egy kocsmai szóváltás után több személy kocsikkal, dorongokkal és könnygázszóró palackkal jelent meg haragosaik utcájában, hogy tettleg vegyenek elégtételt, de az ott lakók visszaverték a támadókat.

Mire a rendőrség a helyszínre érkezett, a csetepaténak már csak nyomai látszottak: egy megrongált kerítés, néhány törött autóalkatrész és több elhagyott eszköz. A további atrocitások megelőzésére az egyenruhások fokozott járőrszolgálatot láttak el a településen aznap és a következő éjszakán is.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását