2024. május 4. - Mónika, Flórián

A szerződés ellenőrzését kérik

A Közbeszerzések Tanácsa (KT) vizsgálja meg a Magyar Televízió (MTV) épülő új, óbudai székházának bérletére és működtetésére kötött szerződés utólagos ellenőrzésének lehetőségét - kéri a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnökségének négy el
2008. január 17. csütörtök 15:53 - Hírextra

Szabó László csütörtökön az MTI-vel közölte: a testület Fidesz és KDNP által delegált tagjai, Balogh László elnökhelyettes, Szabó Tibor, Ugron Gáspár és ő maga, kivétel nélkül a kezdeményezés mellé álltak.

Tájékoztatása szerint a szerdai elnökségi ülésen azt javasolták, hogy az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vizsgálata által feltárt szabálytalanságok utólagos tisztázása érdekében forduljanak a KT elnökéhez, ám e javaslatukat az MSZP, az SZDSZ és az MDF delegáltjai nem támogatták.

Emlékeztetett arra: az ÁSZ-jelentés "több ponton jogszabályellenesnek és gazdaságilag is megkérdőjelezhetőnek tartja" a tavaly márciusi szerződést.

Czeglédi László kuratóriumi elnököt az MTI-nek csütörtökön kora délutánig nem sikerült elérnie.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását