2024. május 4. - Mónika, Flórián

Tragikus a csúszós utak statisztikája

Negyvenen sérültek meg az elmúlt 24 órában a csúszós utakon bekövetkezett balesetekben, a tűzoltók pedig száz esetben végeztek műszaki mentést, javarészt e balesetek miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője hétfő hajnalban a
2007. december 24. hétfő 09:32 - Hírextra
Dobson Tibor elmondta, hogy a tűzoltókat főként Közép-Magyarországon és a Nyugat-Dunántúlon riasztották műszaki mentéshez.

A legsúlyosabb eset vasárnap este történt az M-5-ös autópálya 158-ik kilométerszelvényénél. A Szeged felé tartó oldalon két kamion és mintegy tíz autó csúszott egymásba, illetve borult az árokba. A mentők tíz sérültet szállítottak el a helyszínről - tette hozzá.

Dobson Tibor elmondta azt is, hogy a Veszprém megyei Csatárhegyen hétfőre virradóra kigyulladt egy kétszintes épület, egy idős férfi a lángok között halálát lelte.

Záhonynál változatlan maradt a helyzet, továbbra is több kilométeres sorban vesztegelnek a kamionok a magyar-ukrán határhoz vezető úton - fűzte hozzá a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását