2024. május 2. - Zsigmond

Majdnem megfagytak az erdőben

Életben találták szerdán azt a férfit és három gyerekét, akik még vasárnap tűntek el Kalifornia északi részén - tudta meg az AFP francia hírügynökség csütörtökön. A család a tökéletes karácsonyfát próbálta kiválasztani, de közben eltévedtek a fenyőerdőben
2007. december 20. csütörtök 11:46 - Hírextra
Frederick Dominguez és három gyereke egy híd alatt húzta meg magát. A mentés vezetője szerint az utolsó pillanatban találtak rájuk, ugyanis az időjárás kezdett egyre rosszabbra fordulni. Korábban szintén a rossz idő miatt nem tudtak a keresésükre indulni. A család alig 3 kilométerre volt az úttól, ahol a kocsijukat hagyták.

A férfi 15 éves lányával, 12 és 18 éves fiaival farmerben, pulóverben és kabátban vészelte át a fagypont alatti hőmérsékletet. A híd alatt talált búvóhelyen a kisebb gyerekeket az apa és a nagyobb fiú védte a szél ellen. A családfő saját pulóverét széttépte és a gyerekek lába köré tekerte, hogy ne fagyjanak meg. Jelenleg mind a négyen kórházban vannak. Az orvosok azt vizsgálják, hogy vannak-e fagyási sérüléseik, kiszáradtak, illetve kihűltek-e.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását