2024. május 2. - Zsigmond

Csepeli iskolások adománya a kötegyáni családnak

Csepeli iskolások gyűjtöttek adományokat annak az ötgyermekes kötegyáni családnak, akiknek november végén égett le a házuk. A tűzben a családnak mindene odaveszett.
2007. december 16. vasárnap 15:22 - Hírextra
A tragédia után a csepeli Kék Általános Iskola tanárai és diákjai is adománygyűjtésbe kezdtek. A ruhákat, játékokat és bútorokat pedig az iskola legismertebb testnevelő tanára, az RTL Klub Pókerarc című műsorának szuperdöntőse Farkas József vitte el az ötgyermekes családnak.

- Amikor hallottuk, hogy mi történt a családdal, kihirdettük az iskolában, hogy aki tud segítsen - mondta el a Független Hírügynökségnek Farkas József. A diákok, a tanárok és a szülők ruhákat, játékokat és bútorokat gyűjtöttek össze. Az adományokat vasárnap vitték el a Lészeg családnak.

- Nagyon köszönjük az adományokat. Nem is gondoltam volna, hogy ennyien segítenek, amikor leégett a házunk, azt hittem nincs kiút - mondat Lészegné Lakatos Ibolya.

Az ötgyermekes családnak nagyon sokan segítettek. Az ország minden tájáról érkeztek adományok.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását