2024. május 7. - Gizella

Elfogadták a felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt igazgató lemondását

A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. igazgatósága pénteki ülésén elfogadta a Debreceni Ítélőtábla által csütörtökön másodfokon két évre felfüggesztett egy év hat hónap börtönbüntetésre ítélt Virág László lemondását, aki az önkormányzati tulajdonú Airport-Debrec
2007. december 7. péntek 18:08 - Hírextra

A Debreceni Ítélőtábla helyben hagyta az első fokon a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság által hűtlen kezelés, valamint okirat-hamisítás vádjával elítélt Virág László, a Hajdú-Bihar megyei közgyűlés egykori fideszes alelnökének a büntetését.

Virág László 2002-ben a megyei önkormányzat fenntartásában lévő Kenézy Gyula Kórház pszichiátriai intézetének felújításával kapcsolatban olyan számla kifizetésére adott engedélyt, amelyről tudta, hogy nem egyenértékű az elvégzett munkával. Első és másodfokon ezért szabta ki rá a bíróság az egy év hat hónap börtönbüntetést, amelynek letöltését két évre felfüggesztette.

A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. tagvállalataként működő Airport-Debrecen Kft. vezetője ezt követően beadta lemondását, amit pénteki ülésén a zrt. igazgatósága elfogadott. Egyben április 30-ig kinevezte a kft. vezetésére Czéh Istvánt, a debreceni repülőtér jelenlegi biztonsági vezetőjét, aki korábban a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője is volt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását