2024. május 3. - Tímea, Irma

Melegek az iskolában

Az iskolákban is létezik a melegség, igaz a légkör miatt sokan nem merik ezt felvállalni. Az ő helyzetükre szeretné felhívni a figyelmet a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Szimpozion Egyesület és a www.melegvagyok.hu című honlap, amely Beszéljünk a melegség
2007. november 13. kedd 15:51 - Hírextra
A felhívásra olyan valós történeteket várnak, amelyek leszbikus, meleg, biszexuális vagy transznemű fiatalok, tanárok vagy heteroszexuális társaik, kollégáik iskolai tapasztalatairól szólnak. Ezek lehetnek pozitív élmények, szólhatnak meleg diákok, vagy tanárok elfogadásáról, "előbújásáról", de lehetnek negatív esetek is, példák a diszkriminációra, a zaklatásra, a csúfolódásra - tudatta Virág Zsolt a Szimpozion Egyesület ügyvivője.

Az elkészített írások elküldhetők CD-n a Szimpozion Egyesület postacímére (1553 Budapest, Pf. 50.) "Beszéljünk a melegségről!" jeligével, de továbbíthatók elektronikusan is az info@szimpozion.hu e-mail címre. A pályázati anyagok terjedelme maximum 2 gépelt A/4-es oldal (3600 karakter) lehet. Pályázati határidő: 2007. december 31.

A legjobb valós történetek írói között könyveket, videokazettákat, DVD-lemezeket, újság-előfizetéseket és egyéb ajándékokat osztanak szét. A kiválasztott történeteket az adatvédelmi törvény betartása mellett, ha a közlő engedélyezi valós névvel, vagy név nélkül felteszik a www.melegvagyok.hu honlapra.

További információ a Szimpozion Egyesület telefonszámán (06-30-595-8174, mindennap 10 és 20 óra között) vagy az info@szimpozion.hu címen kérhető.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását