2024. május 2. - Zsigmond

Családi vita: 3 embert letartóztattak

Három embert helyezett előzetes letartóztatásba a bíróság a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei lövöldözésbe torkollott taktaharkányi családi vita miatt - mondta az MTI-nek Szabó József, a megyei bíróság szóvivője szombaton.
2007. október 20. szombat 21:09 - Hírextra

A bíróság egy hónapra helyezte előzetes letartóztatásba a három férfit, akik még csütörtökön este voltak résztvevői két család vitájának.

A részletekről Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a távirati irodának korábban azt mondta: Taktaharkányban két, egymással huzamosabb ideje haragosi viszonyban álló család néhány tagja között alakult ki a konfliktus. Az elsődleges információk alapján az egyik családból hárman megdobálták a másik családot és autójukat, majd távoztak.

Ezt követően azonban a megdobáltak is vissza akartak vágni, a család négy tagja, valamint férfi hozzátartozóik közül még néhányan. A csoport, revánsot véve sérelmén, kövekkel, üvegekkel dobálta meg az érintetteket.

A csetepaté három résztvevőjét a mentősök orvoshoz vitték, vélhetően légpuska okozta sebesüléssel, amelyet a kórházban 8 napon belül gyógyulónak minősítettek.
A bejelentést követően egyébként a rendőrök a helyszínre érkeztek és az akkor az utcán tartózkodó nagyobb csoportosulás tagjai hazamentek.

A szerencsi rendőrkapitányság csoportos garázdaság miatt indított eljárást, a garázdaság valamennyi érintettjét - egy kivételével, őt még keresik a rendőrök - előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség 13 férfit vett őrizetbe, közülük hármukat helyezték előzetes letartóztatásba.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását