2024. május 4. - Mónika, Flórián

Új pontozás, magasabb pénzdíj

Új pontozási rendszerrel és a korábbiaknál jelentősen magasabb összdíjazással rajtol pénteken és szombaton a dél-afrikai Durbanben az úszók rövidpályás Világkupa-sorozata.
2007. október 17. szerda 13:03 - Hírextra

A megreformált szisztéma szerint az egyes állomások győztesei 25 pontot kapnak, míg a második helyezettek 20, a harmadikok pedig 16 ponttal gazdagodnak. A tizedik pozícióért egy pont jár.

Érdemes a pontokat gyűjteni, hiszen az eddigi 50 ezer helyett a férfiak és a nők küzdelmének összetett győztese egyformán 100 ezer dollárt tehet zsebre, emellett a hét viadal mindegyikén 102 ezer dollárt osztanak szét. Az esetleges világcsúcsért további pénzjutalom jár.

Durban után Szingapúrban (október 27-28.), Sydneyben (november 2-3.), Moszkvában (november 9-10.), Stockholmban (november 13-14.), Berlinben (november 17-18.), majd végül a Belo Horizonte-i döntőben (november 23-25.) szállhatnak vízbe a résztvevők.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását