2024. május 29. - Magdolna

A postások miatt nem lesz visszavágó

A helyi posta sztrájkja miatt elhalasztották az 1986-os labdarúgó-világbajnokság argentin-angol negyeddöntőjének "visszavágóját", amelyre eredetileg jövő vasárnap, Birminghamben került volna sor.
2007. október 6. szombat 10:52 - Hírextra
A szervezők attól tartottak, hogy az e heti és jövő heti munkabeszüntetés veszélyezteti az interneten rendelt jegyek célba juttatását, ezért inkább úgy döntöttek: jövő februárra teszik át a meccs időpontját.

A több mint húsz évvel ezelőtti mexikói találkozó 22 szereplője közül egyébként 17 elfogadta a rendezők meghívását, köztük Diego Maradona, a később aranyérmes dél-amerikaiak legnagyobb sztárja. A 114 ezer néző előtt rendezett mérkőzésen Maradona két felejthetetlen gólt szerzett a szigetországiak ellen: az elsőt kézzel juttatta a hálóba - később azt mondta, isten keze volt -, a második előtt pedig végigszlalomozva a fél pályát átverte az egész angol védelmet; ez utóbbi találat azóta is szinte minden gólszépségversenyt megnyer. Az összecsapást 2-1-re nyerték a dél-amerikaiak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását