2024. május 6. - Ivett, Frida

Közel kétezer Start Plusz kártya igénylés

Szeptember közepéig összesen 1927 Start Plusz és 1205 Start Extra kártyát igényeltek itthon. A kisgyermekes, illetve tartósan munkanélküli álláskeresők foglalkoztatását elősegítő programok idén júliusban indultak, és 2010-ig várhatóan 42 ezer hátrányos he
2007. szeptember 25. kedd 18:34 - Hírextra
A Start Plusz programban résztvevők után a munkáltató első évben összesen 15 százalék közterhet fizet a bruttó bér után, a második évben 25 százalékot. A Start Extra program még ennél is kedvezőbb: az első évben a munkaadó teljes mértékben mentesül a közterhek megfizetése alól, a második évben a bruttó kereset után 15 százalékot kell fizetnie.

A kedvezmény a minimálbér másfélszeresének mértékéig két év alatt összesen több mint 320 ezer forintos megtakarítást jelenthet a Start Plusz programnál. A Start Extrával foglalkoztatók esetén több mint 620 ezer forint megtakarítás jelentkezhet munkavállalónként. Mindkét program esetében két évig mentesül a munkáltató a tételes egészségügyi hozzájárulás megfizetése alól - olvasható a szaktárca keddi közleményében.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását