2024. június 15. - Jolán, Vid

Magyar aranyérem a Világkupán

A 48 kg-os Csernoviczki Éva aranyérmet nyert a cselgáncs Világkupa tallinni állomásán.
2007. szeptember 22. szombat 20:41 - Hírextra

A riói világbajnokságon 7. tatabányai dzsúdós német, lengyel és fehérorosz riválisát legyőzve jutott el a döntőig, amelyben 3:58 perc elteltével ipponnal verte a portugál Hormigót. Az így szerzett 60 pontjával nagy lépést tett az olimpiai kvalifikáció felé.

Az Észtországba elutazott másik két magyar közül a juniorkorú Karakas Hedvig (57 kg) két vereséggel helyezetlenül zárt, míg Szabó Brigitta (63) egy győzelemmel és két vereséggel 9. lett.

A férfiak mindeközben Birminghamben szerepelnek a hétvégén, a nyolcfős küldöttségből a nyitónapon hárman léptek tatamira. A legjobban a 73 kg-os Madarász Attila küzdött, aki két sikerrel és két kudarccal 9. lett, Burján László (60) és a világbajnok Braun Ákos (73) egyformán helyezetlenül végzett.

Az angliai iparvárosban vasárnap Gera Csaba (81), Madarász Tamás, Farkas Bálint (90), Bor Barna és Csizmadia Zoltán (plusz 100) küzdhet a dobogóért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását