2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Összecsapások Szerbiában

Tizenöten - köztük öt rendőr - sérültek meg szombaton a Banat-Crvena Zvezda szerb bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, a szurkolók és a rendőrők között kitört tömegverekedésben. Negyven drukkert őrizetbe vettek - jelentette be vasárnap a banati rendőrség.
2007. március 4. vasárnap 19:29 - Hírextra
Az öt rendőrből hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy azonnal kórházba kellett szállítani őket. A szurkolók közül a legtöbben az ellátás után elhagyhatták a kórházat. A verekedés akkor tört ki, amikor a Crvena Zvezda szurkolóinak egy csoportja jegy nélkül próbált bejutni a stadionba. A rendőrők megpróbálták megakadályozni a bejutásukat, erre a szurkolók köveket és üvegeket kezdtek dobálni. Tíz percre a mérkőzést is félbeszakították.

A Zvezda 4-1-es győzelmet aratott a Banat ellen, így továbbra is vezeti a tabellát. Két héttel ezelőtt a Zvezda-Partizan városi rangadó utáni összecsapásokban 13-an megsérültek, és 27 embert vett őrizetbe a rendőrség.
Forrás: Független Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását