2024. május 3. - Tímea, Irma

Rost Andrea is gyűjt az Operának

Hétfőn este ismét jótékony célú gálaestet tartanak az Operaházban, amelynek bevételét az intézmény javára, premierek megrendezésére ajánlják fel. Az Opera az Operáért Gálaest sztárvendége Rost Andrea lesz.
2007. február 5. hétfő 07:55 - Hírextra
A novemberben megrendezett első gálakoncert bevétele 11 millió forint volt - mondta el korábbi sajtótájékoztatóján Vass Lajos, az Operaház miniszteri biztosa. Akkor bebizonyosodott, hogy a segítő szándékú cégek és magánszemélyek számára az Operaház támogatása fontos kérdés, hangsúlyozta a miniszteri biztos.

A hétfő esti gálakoncerten az Operaház művészeti közül többek között Kovács Annamáriát, Pánczél Évát, Rácz Istvánt, Rálik Szilviát hallhatja a közönség. Rost Andrea elénekli a Figaro házassága, illetve a Sevillai borbély, valamint a Don Pasquale egy-egy áriáját. Az esten Mozart, Bizet, Rossini, Verdi, Mascagni, Donizetti, Puccini operákból hangoznak el részletek. A közönség láthatja táncolni Anna Tsygankovát és Bajári Leventét, valamint Somorjai Enikőt és Madar Milánt. A gálakoncert végén a Székelyfonó zárójelenetében Rost Andrea, Kovács Annamária, Fekete Attila, Molnár Levente lép színpadra.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását