2024. június 19. - Gyárfás
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

II. Erzsébet gratulált

Üdvözölte a brit olimpiai csapat "arany diadalait" II. Erzsébet angol királynő abból az alkalomból, hogy a szigetország olimpikonjai az elmúlt 100 év legjobb ötkarikás szereplését nyújtották Pekingben.
2008. augusztus 24. vasárnap 13:38 - Hírextra
"Ahogyan a pekingi olimpiai játékok a végéhez közeledtek, különösen lenyűgöztek a brit és a nemzetközösségi sportolók, akik részt vettek ezen az emlékezetes versenyen, és akik oly sokat tettek a játékok szelleméhez különböző sportágakban" - idézte az uralkodót vasárnap a BBC.

A királynői közlemény hangsúlyozta: a brit csapat eredménye további ösztönzést adhat mindazoknak, akik a következő négy évben keményen dolgoznak azért, hogy a 2012-es londoni olimpia ragyogóan sikerüljön.

Nagy-Britannia Pekingben 19 aranyérmet, összesen 47 érmet nyert. Vasárnap az egész országban ünnepségeket rendeznek az olimpiai zászló átvételének alkalmából, és a londoni fogadáson részt vesz a tizennégyszeres olimpiai bajnok amerikai úszó, Michael Phelps is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását