2024. február 26. - Edina

A Momentum a török nagykövettel tárgyalt a svéd NATO csatlakozás kapcsán

A Momentum elnök-frakcióvezetője, Gelencsér Ferenc és frakcióvezető-helyettese, Tompos Márton a budapesti török nagykövettel találkozott és a svéd NATO-csatlakozásról egyeztetett. Erről a Momentum két politikusa a közösségi oldalán számolt be.
2024. január 23. kedd 13:36 - HírExtra

„Bár sok mindenben nem értünk egyet, a civilizált párbeszéd fenntartása mindannyiunk érdeke. A látogatás nem titkolt céljai között szerepelt, hogy informálódjunk a svéd NATO-csatlakozás kapcsán a török kormány álláspontjáról” – írja bejegyzésében Gelencsér és Tompos.

A Momentum politikusai szerint minden magyar érdeke, hogy a svéd csatlakozás és szégyen, hogy a hazai Országgyűlés még nem vette napirendre az arról való szavazást.

„Minden egyes nappal közelebb kerülünk ahhoz, hogy szégyenszemre - és minden kormányzati ígérgetés ellenére - Magyarország legyen az utolsó ország, ami támogatja, hogy a saját védelmi szövetségéhez egy erős szövetséges csatlakozzon” – emeli ki a Momentum két politikusa.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását