2024. április 20. - Tivadar

Izgalmas üzletet kötöttek

Az ingatlan.com csoport együttműködési megállapodást kötött a Hitelnet Kft.-vel, ennek részeként a money.hu közvetítői csapata csatlakozik a Hitelnet hálózatához, az ingatlan.com Zrt. pedig részesedést szerez a Hitelnetben - tájékoztatta az ingatlanhirdetési portál kedden az MTI-t.
2022. december 6. kedd 15:25 - HírExtra

A money.hu hitelösszehasonlító oldal az ingatlan.com csoport tagja. A közlemény szerint az adataiból készült előrejelzés szerint 2022 utolsó és 2023 első hónapjában kevesebb mint felére csökken a folyósított hitelösszeg nominálértéken az előző év azonos időszakához képest, reálértéken ennél is radikálisabb a visszaesés. A hitelszerződéseket megelőző közvetítői ügyféltárgyalások száma és trendje alapján a piac még nem érte el a mélypontot.
   
 Korponai Levente, a money.hu vezetője a közleményben jelezte: legfrissebb adataik a lakáshitel-piac jelentős megtorpanását mutatják, de az ingatlan.com és a money.hu oldalakon az ilyen időszakokban is havonta ezres nagyságrendű ügyfél adja le hiteligényét.
    
Fitos Szilárd, a hitelközvetítő Hitelnet Kft. ügyvezetője szerint a partnerséggel a hitelközvetítői piac egyik legnagyobb szereplője jön létre. A két cég együtt csaknem 100 milliárd forint összértékű lakossági hitel közvetítésében segítette az ingatlanvásárlókat 2021-ben. Az együttműködéssel 500 szakemberből álló országos hálózat alakul ki.
    
Az együttműködés eredményeképpen már az ingatlanvásárlás teljes folyamatában segítséget kapnak a hiteligénylők. Az ingatlan.com oldalon található Hitelintéző szolgáltatás egyénre szabva mutatja be a megvásárolni tervezett ingatlan optimális finanszírozását. A legkedvezőbb ajánlatok kiválasztásához - már 29 pénzügyi konstrukcióhoz - a money.hu biztosítja a hátteret naprakész kalkulátorokkal. Ezt követően a Hitelnet szakértői kísérik végig az ügyfelet a teljes hitelfelvételi folyamaton, megválaszolva a felmerülő további kérdéseket - ismertették a közleményben.
 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását