2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Szaunák, jakuzzik a lakásban: wellnesszezzünk otthon!

Ma már egyáltalán nem ritka, ha valaki az otthonában akarja átélni a wellnessélményeket! Szaunák, jakuzzik elérhető áron kaphatók, és segítségükkel a saját lakásunkban pihenhetjük ki a fáradalmakat. Mutatjuk, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre a felfrissüléshez!
2022. június 13. hétfő 13:01 - HírExtra

Jakuzzi - a pezsgőfürdőzés kikapcsol

Az egyik legjobb választás felfrissüléshez a jakuzzi, mely iránt nemcsak nyáron nő meg a kereslet. A pezsgőfürdő ellazít, megnyugtat, jó közérzetet biztosít, nem véletlenül ez az egyik legkelendőbb kellék a Homelux webáruház wellness&spa termékei közül. A bolt honlapján többféle típus közül is lehet választani, vannak kültéri és beltéri modellek is. Ami fontos: itt beüzemelés is kérhető, és jakuzzihoz való kiegészítőket is árusítanak.

A kerti partikhoz, baráti bulikhoz is jó választás egy jakuzzi, de meghitt beszélgetések helyszíne is lehet. A Homeluxnál két-, négy- vagy többszemélyes kivitelben is kaphatók, attól függően, kik szeretnék használni.

A jakuzzi felrázza a fáradt testet, feszessé varázsolja a bőrt: tagadhatatlan jótékony hatásokkal rendelkezik. Lehet választani színterápiás, aromaterápiás jakuzzit is, a beépített hangszóró ma már alapkövetelmény. Így egy kellemes estét tölthetünk el pezsgőfürdőzéssel, zenehallgatással egy stresszes nap után.

Finn szauna - forró wellnessélmény

A kikapcsolódás, stresszlevezetés másik kitűnő módja a szaunázás. A legtöbben a finn szaunát ismerik, ennek jótékony hatásairól mindenki hallott már. A finn szaunában a magas páratartalomnak köszönhetően gyorsan leizzadunk, ezáltal méreganyagok távoznak a szervezetünkből.

A finn szauna kedvezően hat a vérkeringésre, rendszeres használatával az immunrendszerünk erősebbé válik. A nők azért kedvelik annyira, mert megszépíti a bőrt. Sokan pedig azért szaunáznak, mert fogyni szeretnének: a felgyorsult anyagcserének köszönhetően ez is elérhető.

Gondoljunk csak bele, ki sem kell mozdulnunk otthonról, és mégis mennyi kellemes élménnyel gazdagodhatunk, ha elhelyezünk a lakásban egy szaunát! Ezek a termékek szintén beszerezhetők a Homeluxnál jó ár-érték arányban, ráadásul a házhoz szállításuk ingyenes.

Infraszauna - Le a stresszel!

Az infraszauna a szaunák másik fajtája, ez is egyre ismertebbé válik. Azok számára javasolt elsősorban a használata, akik szív- és érrendszeri problémákkal küzdenek, magas a vérnyomásuk. Ők nehezen viselik a tömény gőzt a finn szaunában, nem is tartózkodhatnak bent sokáig.

Azonban az infraszauna nekik is megoldást jelenthet: sok probléma megoldható ezzel a wellnesstermékkel is! 

Jó hatásai: testi-lelki relaxációhoz kiváló, csökkenti a fáradékonyságot, oldja a görcsös izmokat, a feszült idegeket. Kalóriaégetéshez ez is nagyon hasznos! Az infraszaunákban fényterápiás égők is találhatóak, ezek tovább fokozzák a kabinok egészségre gyakorolt hatásait. Elegendő eltölteni itt napi 20 percet csupán, hogy jobb kedvünk legyen, energikusabbá váljunk!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását