2024. április 20. - Tivadar

2021 nyár: férfi divat tippek

Lehet, legalábbis reméljük, hogy az utóbbi időszak közhelyes szlogenjeit, amelyek szerint az a hét / hónap / évszak / év / időszak más (lesz), mit a többi, hamarosan elfelejthetjük. És a 2021-es divat férfi divat talán pontosan abban lesz új (2020 tavaszától fogva), hogy pontosan olyan lesz, mint a 2019-es és azelőtti nyári divat.
2021. július 1. csütörtök 10:01 - HírExtra

Legalábbis abban az értelemben, hogy a sebészi és különböző színű és mintázatú maszkok nem lesznek már a részei és ahelyett, hogy webkamerákba nézve a hangsúly a felsőruházaton legyen, most már élőben találkozhatunk majd egymással, lehetőleg mindenféle korlátozások nélkül.

A szabadságvágy örök, de most még inkább láthatóvá válik

Azok, akik követik a divatot, vagy legalábbis az öltözködést, általában szeretik az adott hangulatukat kifejezni. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a szabadságvágy és az öröm, ami a lazításokkal – és persze a jó idővel, a különösen hosszúra nyúlt téllel és szeszélyes nyárral járt, a ruhák színeiben és típusaiban is jó, ha megnyilvánul.

Broken suit & színek kavalkádja

A broken suit azt jelenti, hogy két különböző öltöny párosítódik össze, legyen szó eltérő színekről, fazonokról, anyagokról: de azért ne csukott szemmel válogassunk a szekrényből, a harmóniára nagy hangsúlyt helyezni kötelező.

A nyári öltönyök esetében a színes, halvány színek a legmenőbbek: ilyenek lehetnek a halványsárga és a világoszöld is. A vékony, természetes anyagok a leginkább megfelelőek, főleg a nagy hőségben, jó választás például a lenvászon is. De rövidujjú inget semmiképp sem hordjunk zakóval.

Nyomtatott minták

A mintás ingek és galléros pólók mindig nagy slágerek meleg időben. A trópusi éghajlat kifejezései különösen gyakran kerülnek elő: pálmafák, homokos tengerpart, hullámok, színes madarak stb. Egyesek az írást inkább kerülik, de bizonyos társaságokba ez külön jó ötlet lehet, akár új kapcsolatok kialakítására is: legyünk őszinték magunkkal: hány új emberrel ismerkedtünk meg 2020 tavasza óta!?

Bermuda – az örök nyári sláger

Bizonyos ruhadarabok könnyen lehet, hogy soha (persze, soha ne mondd, hogy soha) nem mennek ki a divatból. Ilyen a bermuda típusú rövidnadrág nyárra. Kényelem szempontjából legfeljebb az úszónadrágok és fecskék veszik fel vele a versenyt, de az utóbbiakban azért mégsem illik megjelenni a strandon és a közvetlen környezetén kívül.

Hol lehet beszerezni a 2021 nyári divatos darabokat?

Mint tudjuk, 100.000 hely van (na jó, ennyi talán nincs, de mindenképp több, mint amit át tudunk böngészni), ahol ruhákat vásárolhatunk. Az online webáruházak közül nagy választékot és valóban elérhető árakat találunk a Légy férfi oldalon (https://www.legyferfi.hu/), itt férfi rövidnadrágokból például a cikk megírásakor 392 darabot találunk, a legolcsóbb darab már 10 euró alatti összegért megvásárolható, míg egy igazán stílusos kék farmer bermuda ára valamivel 15.000 Ft-ért kapható meg. A több 390 ár pedig ezek között található.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását