2022. augusztus 18. - Ilona
Az Európai Parlament német alelnöke szerint a magyar kormányfő sajnos már messzire jutott a jogállam lebontásában, és ezt néppárti barátai tétlenül nézik. Amit az Európai Tanács bedobott a jogállam védelmére, az teljesen hatástalan Orbán ellen – mondta Katarina Barley a Spiegelnek adott interjúban.
2020. október 5. hétfő 10:19 - HírExtra

A szociáldemokrata politikus, aki korábban igazságügyi miniszter volt, és aki ellen a napokban hadjáratot indított a Fidesz-közeli média, de a vezetés több tagja is, azért tartja elhibázottnak az állam- és kormányfők elképzelését, mert az csak a korrupció elleni harcra jó, a demokratikus normák leépítését azonban nem szankcionálja - írja a hvg.hu.

Mint rámutatott, az uniós pénzekkel Magyarországon leginkább úgy élnek vissza, hogy kétes pályázatok révén a hatalom csókosai kapják a megbízásokat. Lásd Orbán vejét és a közvilágítás korszerűsítését. Az ilyen ügyletek azonban leginkább a lakosságnak ártanak, hiszen ezeket az alapokat az emberek javára kellene fordítani. Szerinte nem véletlen, hogy a magyar kormány nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez.

Forrás: hvg.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását