2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Jól teljesít a Tenet

Christopher Nolan Tenet című sci-fijére már világszerte több mint 250 millió dollárért (76 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők. Ennek zöme, több mint 200 millió dollár azonban a nemzetközi piaci bevételekből származik - számolt be róla a Variety.com.
2020. szeptember 21. hétfő 11:07 - HírExtra

A filmet harmadik hete játsszák Észak-Amerikában. A hétvégén 4,7 millió dollárral (1,4 milliárd forinttal) növelte amerikai és kanadai jegybevételeit, amelyek ezzel elérték a 36,1 millió dollárt (11 milliárd forintot).
    
Bár Amerikában a mozik 70 százaléka már kinyitott a pandémia után, a két legfontosabb piac, New York és Los Angeles filmszínházai azonban még mindig zárva tartanak. A multiplexek pedig erősen csökkentett számú közönséget tudnak csak fogadni, hogy betartsák a távolságtartási szabályozást.
    
Paul Dergarabedian iparági elemző türelemre intett, mint mondta, eltart még egy ideig, amíg az ágazat talpra áll.
    
A hétvégi észak-amerikai toplistán a Tenet után 1,6 millió dolláros (490 millió forintos) jegyeladással Az új mutánsok című sci-fi áll, a harmadik helyre pedig az Infidel című thriller került 1,5 millió dollárral (459 millió forinttal). Russell Crowe thrillere, a Téboly ezen a hétvégén 1,3 millió dollárral (398 millió forinttal) növelte bevételét, az ötödik helyen pedig a The Broken Hearts Gallery című romantikus vígjáték került a toplistára 800 ezer dolláros (245 millió forintos) jegyeladással.
 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását