2024. március 19. - József, Bánk

Teljes gázzal segítenek a magyar motorosok

A koronavírus elleni védekezést megsegítő, jótékonysági kezdeményezést indít útjára a Czuni László által vezetett CL4 Off-Road Motoros Iskola és Magyarország jelenleg egyetlen gyorsasági motoros VB versenyzője, a Supersport-világbajnokságon versenyző Sebestyén Peti.
2020. május 7. csütörtök 17:06 - HírExtra

A két sportoló STG! Gaming Kupa – Segíts teljes gázzal! elnevezéssel mindenki számára nyílt motoros e-sport versenysorozatot indít, ahol a nevezés feltétele egy egyénileg meghatározott adományösszeg felajánlása a Vöröskereszt – „Felkészülés a koronavírus ellen” programja számára.

A felajánlás mértékét mindenki saját maga határozza meg, lehetőségeihez mérten. A felajánlás módjának részleteit és a versenyszabályzatot a www.stg.sebestyenpeti.com oldalon ismerhetik meg az érdeklődők.
 
Az STG! Gaming Kupa – Segíts teljes gázzal! gaming sorozat két játékban, az MXGP2019-ben és a MotoGP-ben lesz elérhető Playstationön és Xboxon. A szervezők várják motorosok, nem motorosok, kicsik, nagyok, versenyzők és amatőrök jelentkezését. Az izgalmas, több körös előfutamok után a legügyesebbek komoly nyeremények reményében küzdhetnek a győzelemért.
 
A kezdeményezést elindító sportolók azzal a céllal szervezik a kupát, hogy felhívják a segítségnyújtás fontosságára a figyelmet és megmutassák, hogy mennyire összetartóak a magyar motorosok egy ilyen nehéz helyzetben is. Emellett természetesen a szórakozás sem utolsó, és mindenkit arra buzdítanak, hogy dobják fel otthon töltött napjaikat egy jó kis virtuális motorozással!
 
Az STG! Gaming Kupa a nevezők mellett természetesen gondol az érdeklődőkre is: aki csak nézőként szeretne bekapcsolódni, a www.stg.sebestyenpeti.com oldalon folyamatosan nyomon követheti majd az eseményeket és akár csatlakozhat is a jótékony ügyhöz.
 
Ifj. Czuni László - CL4 Off-Road Motoros Iskola:
 
"Reményeim szerint több profi sportoló is csatlakozni fog hozzánk, hogy együtt játszanak a motorsport rajongókkal és átadják a tudásukat online térben, illetve a fiatalokat buzdítsák a sportolás fontosságára, mert edzőként tudom, hogy mennyire hasznosak és fontosak lehetnek ezek a tanácsok a való életben is. Emellett ez egy remek lehetőség, hogy egy jó ügy mellett együtt állhassanak ki a magyar motorosok."
 
Sebetyén Peti:
 
"Nagyon örülök, hogy részese lehetek ennek a kezdeményezésnek. A kialakult helyzetben sajnos a világbajnoki szezonból is eltöröltek már több futamot, illetve elég bizonytalan a folytatás időpontja is. Azonban tisztában vagyok vele, hogy ennél vannak sokkal fontosabb dolgok is most a világban, ezért nélkülözhetetlen, hogy otthon maradjunk és segítsünk ott másoknak, ahol csak tudunk. Az STG! Gaming Kupa pont ezt jelképezi, ugyanis amellett, hogy ez számomra egy nagyon jó kis mentális felkészülés a versenyekre, jótékony célok mellett is kiállunk. Remélem minél többen összejövünk és tudunk egy kis boldogságot és adrenalint csalni egyaránt a fiatalok és felnőttek napjaiba is."

Forrás: OXXO
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását