2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Az USA ostoba, ha Iránnal kezd

Azzal, hogy Amerika kibertámadást indított Irán ellen, olyan veszéllyel néz szembe, amelynek tényleges súlyával nincs tisztában - mondta Frank Tibor Amerika-szakértő az M1 aktuális csatornán hétfőn.
2019. június 24. hétfő 11:45 - HírExtra
 

A szakértő hangsúlyozta: Donald Trump amerikai elnök lépései is azt mutatják, hogy nem követ egy meghatározott politikai irányvonalat az iráni konfliktusok ügyében.

Az amerikai elnök megpróbálja semlegesíteni Iránt, de az iráni Forradalmi Gárda által a múlt héten lelőtt amerikai felderítő drón esete is jól mutatja, hogy ez egyre kevésbé sikerül - vélekedett. A felderítő drón lelövése miatt az Egyesült Államok majdnem háborút indított Irán ellen, az pedig komoly nemzetközi feszültséggel járt volna - fűzte hozzá.

Mint mondta, Amerikának Iránnal bonyolult és állandósult konfliktusa van, amely negyven éve tart, vagyis az Egyesült Államok ennyi ideje akarja a befolyása alatt tartani az iráni politikát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását