2023. szeptember 30. - Jeromos

Egy ismeretlen lány pózolt a fürdőben

Egy amerikai fiú a Tinderen szúrt ki egy számára ismeretlen lányt aki, éppen az ő fürdőszobájában pózolva fényképezte le magát.
2016. október 26. szerda 12:01 - HírExtra
 
A 19 éves Mark Kowalczyk épp a Tinderen szörfözött, mikor megdöbbenve látta, hogy egy számára ismeretlen lány a profilképén egy olyan fürdőszobában pózol a tükör előtt, ami az övére feltűnően hasonlít. Jobban szemügyre véve a képét egyértelművé vált számára, hogy az bizony az ő fürdőszobája.
A hétmilliárd földlakóból tehát kettő biztosan volt ugyanabban a fürdőszobában, miközben nem is ismerték egymást. Persze a Tinder társkeresőt millióan használják naponta, előbb-utóbb megtörténhetett valami hasonló furcsaság...

A magyarázat


Persze mindenre van logikus magyarázat: kiderült a 19 éves Jenna Jagrodniczek egy házibulin volt Marknál, de egész este nem is találkoztak, a véletlenek összejátszása folytán mindig elkerülték egymást. Jenna közös ismerőseik révén került a partiba, ahol a fürdőszobában gondolt egyet és lőtt egy szelfit a Tinderre.

Mikor Mark előadta a történetét a világhálón az egész Tinder felrobbant, próbálták kideríteni az igazságot. Mikor Jenna észlelte a dolgot, kiposztolt még egy fotót a partiról, majd megbeszéltek egy randit is. A vége tinderes heppi end: Jenna és Mark összejött.

Forrás: Daily Mirror
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását