2024. május 7. - Gizella

A Jobbik kiakadt

A Jobbik felháborodva értesült arról, hogy Zsiga Marcell fideszes országgyűlési képviselő, Miskolc alpolgármestere is osztja "a realitásérzékét vesztett" Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter álláspontját, miszerint havi 47 ezer forintból igenis meg lehet élni - jelentette ki Volner János szerdai sajtótájékoztatóján.
2012. február 15. szerda 12:48 - HírExtra
Az ellenzéki politikus azt mondta, hogy Zsiga Marcell azután beszélt erről hétfőn, hogy az elmúlt másfél hétben 28 ember fagyott halálra saját lakásában.

A Jobbik szerint "a valóságtól elrugaszkodott" fideszes politikusokra ráférne egy kis "valóságterápia" és a jelenleginél "jóval több szerénység". Volner János szerint ugyanis a havi 2 millió forintot kereső Zsiga Marcell naponta keres annyit, amennyiből egy hónapig meg lehetne élni, ráadásul vele ellentétben manapság az emberek nagy részének komoly problémát okoz, hogy legyen mivel fűteni, legyen mit enni adni a gyerekeknek és ne legyen kikapcsolva a víz vagy a villany.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását