2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Emberi testrészek a kukában

Minden bizonnyal gyilkosság áldozata lett az a férfi, akinek testrészeit hétfő délelőtt találták meg a főváros XVIII. kerületének egyik hulladékgyűjtőben - tudta meg az MTI rendőrségi forrásból kedden.
2011. december 13. kedd 12:13 - HírExtra
Az MTI úgy tudja, hogy a férfit vasárnap éjjel ölhették meg, és miután holttestét feldarabolták, egy szelektív hulladékgyűjtőbe rejtették el zsákba csomagolt végtagjait, amelyeket egy guberáló talált meg a kuka kiürítése előtt néhány perccel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI információt megerősítve kedd délelőtt tudatta: emberölés gyanúja miatt indult nyomozás.

A BRFK tájékoztatása szerint az elvégzett helyszíni szemle után orvos szakértő bevonásával vizsgálják a testrészeket.

A véres, két-két emberi kéz- és lábdarabot a XVIII. kerületben, a Pósa Lajos utcában, egy szemétkupacban, zsákba csomagolva találta meg egy férfi, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

Az MTI úgy tudja, a rendőrség ujjlenyomatok és DNS-minták alapján próbálja beazonosítani a férfit, és keresik a gyilkosság áldozatának törzsét és fejét is, ezért átkutatják a környező szeméttelepet és a kerület hulladékgyűjtőit. Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy a végtagokat feltehetően késsel és baltával távolították el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását