2024. június 17. - Laura, Alida

Sok beszéd az EU válságáról

Az euróövezeti gazdaság válság számos kihívást hozott, így a növekvő adósságot csökkenteni, a potenciális növekedési ütemet helyreállítani, a magas munkanélküliséget mérsékelni, a versenyképességi hátrányt ledolgozni, a pénzpiaci stabilitás pedig helyreállítani kell- mondta Elena Flores, az Európai Bizottság gazdasági és pénzügyi főosztályának stratégiai, koordinációs és kommunikációs igazgatója egy budapesti konferencián csütörtökön.
2011. november 24. csütörtök 10:59 - HírExtra
Az Európai Bizottság magyarországi képviselete által szervezett, "Az első európai szemeszter: európai és magyarországi tanulságok" című rendezvényen a brüsszeli szakember elmondta: az Európai Bizottság által szerdán bemutatott, 2012. évi éves növekedési jelentés éppen ezeknek a kihívásoknak a kezelésére tesz javaslatokat. Főbb céljai között van a a minőségi kritériumok által vezérelt költségvetési konszolidáció, a pénzügyi rendszer teljes helyreállítása, a növekedést elősegítő reformok végrehajtása, a munkanélküliség és társadalmi következményeinek orvoslása, illetve az európai közigazgatás modernizálása.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását