2024. május 4. - Mónika, Flórián

Mesterházy: Wittner Mária kérjen bocsánatot!

Bocsánatkérésre szólítja fel az MSZP elnöke a fideszes Wittner Máriát. Mesterházy Attila az MTI-nek azt mondta: védhetetlenek és elfogadhatatlanok Wittner Máriának az Országgyűlésben csütörtökön elmondott szavai.
2011. március 24. csütörtök 22:58 - HírExtra
A fideszes képviselő Novák Előd felszólalására reagálva - amelyben a jobbikos politikus arról beszélt, hogy Horn Gyuláék komolyabban vették a nemzeti együttműködést, mint a jelenlegi kormánypártok - hóhérnak nevezte a volt szocialista kormányfőt, majd úgy folytatta: "most pontosan a miniszterelnökünknek a jóvoltából, az önök, az én adómból és mindenki adójából, de emberségből, már három éve ott kezelik és ott vergődik a Honvéd Kórházban, mert képtelen meghalni."

Az MSZP elnöke erre úgy reagált: senki sem fogalmazhat meg ilyen mondatokat, nemcsak egy volt kormányfővel, hanem egyetlen magyar állampolgárral szemben sem. "Arra kérem Wittner Máriát, hogy kérjen bocsánatot Horn Gyulától, a családjától és Magyarország baloldali közösségétől" - mondta Mesterházy Attila.

A szocialista Harangozó Tamás pedig nyílt levélben nevezte nemcsak Horn Gyula személyére nézve méltatlannak, hanem az egész magyar nemzet számára bántónak és megalázónak Wittner Mária felszólalását.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2017. december 13. 20:22
2008. július 15. 19:33
a fenébe is, legalább ne írnád állandóan, hogy a "barátaid"! ;-/ tudod, hogy minden nickemmel egyet értek veled, de ha ide is bedobom egy versikémet, amit talán éppen erre az alkalomra gyűlölködtem össze a szegényes szókészletemből, vagyis ha a Turulnak csak egy tolla is meggörbül ezen aljas csirkefogók által, arra van viszont kezdeményezésem rímbe szedve(!), és akkor lehet innen kidobnak(?). pedig itt nem a politika miatt vagyok! (írtam)
de, hogy lásd, és lássák, - már több turulbontogatós fórumba bepottyant ez - mihez tartás végett, ha mégis baja esne annak:
---------
ha egy "spiró" (és regős p.) heccelődhet ily eszközökkel, akkor mi is, én is! és ez íródott az(ok) után, nem fordítva!
----
----
Vascipő a Dunára néz,
szomjus nyelvét ölti,
vágyakozva sohajtoz.
Segít rajta neonáci,
odasiet a "rajthoz".
Vasutasék kalapácsa,
no meg hozzá edzett kéz,
s kopasz csávó jót golfoz:
Erídj, ússz a gazdihoz!
---
---
bizonyára "elvetemült" sorok, de ha dőlne a Turul, lesznek a golf sportnak is hirtelen "barátai" valószínűleg szerintem...
kellemes
2011. március 25. 13:42

Micsoda????
Azoktól kérjen bocsánatot,akik lövették azokat,akik ellenvéleményt fogalmaztak meg,..akik kirabolták,tönkretették az országot...akik jelenleg is lejárató kampányt folytatnak Magyarország ellen,mert képteelenek elviselni megalázó vereségüket?????
Azt már nem!!!!
És az a hellerágnes nevü szörny mikor kér bocsánatot azért,mert meghazudtolta a tényeket????!!!

És a libás bajnai,aki miatt legalább 9 ember lett öngyilkos,és számtalan család ment tönkre???!!

És az öszödi rém,anyelvújitó mikor kér bocsánatot az ámokfutásáért,a kordonokért,a gumibotokért,,,,,,,stb???!!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását