2024. április 23. - Béla

Rács mögött a gyilkos

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint agyonverte kispesti otthonában 57 éves főbérlőjét. A gyanúsított részben beismerő vallomást tett.
2011. február 16. szerda 18:31 - HírExtra
Február 10-én találták holtan a XIX. kerületi Kosárfonó utcai panellakásában az 57 éves férfit. Az orvosi szakvélemény szerint bántalmazás során elszenvedett sérüléseibe halt bele az áldozat, aki napok óta hevert már lakásában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés miatt indított nyomozást az ügyben. A férfi vérbefagyott holttestét megtaláló fiát és a szomszédokat tanúként hallgatták ki a rendőrök. Kiderült, hogy az áldozatnál albérlőként lakott egy férfi, akit azonban nem találtak. A férfi felkutatása érdekében a nyomozók több szórakozóhelyen, hajléktalanszállón, metró aluljáróban is ellenőrzést végeztek. Ennek eredményeként a IX. kerületi Határ úton elfogták az 53 éves albérlőt. A férfi a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, kihallhatása során részben beismerő vallomást tett. A gyanúsítottat őrizetbe vették, s a bíróság már előzetes letartóztatásba is helyezte.


Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását