2024. március 29. - Auguszta

West Balkán tragédia: 11 ember ellen indult eljárás

A szombat éjszaka történt diszkótragédia vasárnapi gyertyás megemlékezéséről előállított tizenöt emberből tizenegy ellen indult szabálysértési eljárás garázdaság miatt.
2011. január 17. hétfő 13:21 - HírExtra
Pintér Sándor belügyminiszter vasárnap, késő esti sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy tizenöt embert állítottak elő a Nyugati térről, ahol a szombat éjszakai tragédia áldozatairól emlékeztek meg gyertyagyújtással. A miniszter szavai szerint egyesek a köznyugalom megzavarására használták fel a megemlékezést.

Horváth Katalin Fanni az MTI érdeklődésére hétfőn azt mondta: a másik négy embert személyazonosságuk megállapítása érdekében állították elő a VI. kerületi rendőrkapitányságra.

A szóvivő közlése szerint garázdaságot az követ el, "aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen".

A West Balkán szórakozóhelyen szombat éjszaka a diszkóból kiáramló tömegben három fiatal lány vesztette életét. Halálukat a budapesti rendőrfőkapitány vasárnap esti közlése szerint fulladás okozta.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását