2024. április 20. - Tivadar

Romlott csokoládét árult a házaspár

Csaknem negyedmillió forint értékű romlott csokoládét foglaltak le az ózdi piacon a helyi rendőrkapitányság munkatársai, a lejárt szavatosságú édességet egy tiszafüredi házaspár kínálta.
2010. december 9. csütörtök 17:16 - HírExtra
Az árusokat a napokban egy korábbi vásárlójuk ismerte fel, aki bejelentést tett róluk az ózdi kapitányságon - közölte Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

A bejelentő elmondta, hogy a házaspár korábban az ónodi vásárban adott el lejárt szavatosságú, romlott csokoládét, amelyen - mint számára utóbb kiderült - még élősködők is voltak.
Az ózdi piacon tartott ellenőrzés során a járőrök átvizsgálták az árusok gépkocsiját, amelyből több, lejárt szavatosságú termék is előkerült.

A rendőrök csaknem negyedmillió forint értékű édességet foglaltak le a házaspártól, velük szemben rossz minőségű termék forgalomba hozatala, valamint jogosulatlan kereskedés miatt kezdeményeztek eljárást a fogyasztóvédelmi hatóság illetékes területi szervénél.

A lefoglalt csokoládék között volt olyan is, amelynek a szavatossága 2002-ben járt le - tette hozzá a rendőrségi szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását