2024. május 6. - Ivett, Frida

Lekapcsolták a drogdílert

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a 29 éves ózdi férfit, akit a rendőrség kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményekkel vádol - közölte a rendőrség.
2010. november 23. kedd 19:20 - HírExtra
A rendőrök még november 17-én fogták el a férfit, aki huzamosabb ideje speed, marihuána heroin és kokain kábítószereket, illetve egyéb kábítószernek minősülő anyagokat adott el - ismertette Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A férfit, elfogása napján tizenöten keresték fel, közülük hárman még nem voltak 18 évesek. Az előállított drogárus és a fogyasztók drogtesztje minden esetben pozitív eredményt mutatott - mondta.
A házkutatáskor a gyanúsítottaktól kábítószer-gyanús anyagokat, növényi származékokat foglaltak le - tette hozzá.

A kábítószer kereskedéssel gyanúsított férfit őrizetbe vették, majd az ügyészség kezdeményezésére a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásba helyezését.

Dobi Tamás megjegyezte: az elfogás másnapján a rendőrök ismét drograzziát tartottak Ózdon, ekkor egy Budapestről érkező ózdi dílert fogtak el, akitől mintegy félmillió forint értékű kokaint foglaltak le.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását