2019. december 6. - Miklós

Daniludisz Niki: A hangulatom szerint öltözöm

Ezúttal a 2010-es év Playmate győztesét Daniludisz Nikit kérdeztük a divatról és arról ő milyen ruhadarabokat és színeket részesít előnyben.
2010. november 1. hétfő 13:59 - HírExtra
Az őzikeszemű lány saját bevallása szerint vásárlásmániás, ezért mindig is kedvelte a divatot és figyelte éppen milyen trendek azok, amelyek egy-egy évszakhoz kapcsolódnak.

A saját stílusa azonban már rég kialakult és az aktualitásokból csak azokat szokta beszerezni a ruhatárába, amely ízlésének megfelelnek. Niki mindig attól függően öltözik fel, hogy milyen hangulata van, hiszen szereti a spotosabb és az elegánsabb stílusú ruhadarabokat egyaránt.

Az örök kedvenc azonban a farmer, amelyet attól függően mit visel hozzá, lehet laza és elegáns is. Színekben a letisztultabb árnyalatokat kedveli a Playmete és bár régebben a feketét részesítette előnyben, mostanában egyre inkább a fehér és a színesebb árnyalatok azok amelyek meghatározzák öltözködésének színvilágát.

Kiegészítőkben a karkötők a kedvencei, mert színesítik és feldobják az éppen viselt ruhadarabok. Kedvenc tervezője nincs, mert egyenlőre legjobban ő tudja kiválasztani és összerakni mi az, ami jól áll neki. Párja öltözködésébe csak akkor szól bele, amikor együtt mennek valahová, ilyenkor figyel arra hogy harmóniában legyenek egymással.

A hétköznapokban azonban csak akkor ad tanácsot, amikor párja kikéri a véleményét. Az őszi trend, amely nagyon színesre sikeredett nincs ellenére Nikinek és örül hogy a titulus amelyet elnyert azzal is jár, hogy különféle stílusokat, színeket kipróbálhat egy-egy fotózás alkalmával.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását