2024. május 3. - Tímea, Irma

A tolvaj pornós és az őrült színész

Charlie Sheen volt szíves bekattanni: pucéran kergetett egy ledér hölgyet, mielőtt elvitték a rend őrei. Az alkalmi partnernő állítólag meg akarta lopni a sztárt. Hiszi a piszi?
2010. október 29. péntek 09:30 - HírExtra
Charlie Sheen napokban történt szexbotrányáról egyre zaftosabb részletek kerülnek napvilágra. Kiderült, hogy a 45 éves színész alkalmi partnere nem egy prostituált, hanem Capri Anderson, 22 éves pornószínésznő volt.


New York-i Plaza Hotel egyik szobájában igen vad dolgok történhettek addig, míg a rendőrök rátörtek a „kulturális prostituáltra” és a teljesen bevadult Sheenre. A hatóságok a „műszex”világában igencsak járatos Caprit a szekrénybe rejtőzve találták meg, aki ott próbált elbújni a megvadult színész elől. Vagy csak bújócskáztak?

Ellentétben a korábbi híresztelésekkel, melyek egy ellopott pénztárcáról szóltak, a hollywoodi rosszfiú attól pöccent be, hogy a fiatal lepedőakrobata megpróbálta eltulajdonítani a színész nem éppen olcsó karóráját.

Sheen barátja elárulta, hogy hatósági drogteszt is készült, ami kokaint mutatott ki a Két pasi, meg egy kicsi sztárjának vérében. Sheen is megszólalt az ügyben, de nyilatkozatától nem leszünk okosabbak.

– Tudom, hogy mi történt, de ez örökre titok marad – mondta a botrányhős. Az is kiderült, hogy az ex feleség, Denise Richards, valamint közös gyermekeik is a szállodában voltak az incidens idején, igaz, egy másik szobában.

Szép!


Fotó: Red Dot


Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását