2024. április 24. - György

Tom Cruise macsóvá operáltatta magát?

A negyvennyolc éves Cruise nem óhajt dublőrt alkalmazni a Mission: Impossible negyedik részének forgatása során. Helyette inkább egy plasztikai sebészt keresett fel.
2010. október 8. péntek 11:10 - HírExtra
Tom Cruise nem aprózza el a dolgokat a Mission: Impossible negyedik részének forgatásán Prágában. Kijelentette ugyanis, minden akciójelenetet saját maga hajt végre, dublőrről szó sem lehet.

"Számomra ezek az igazi kihívások, fele annyi idős emberek sem mernek nekivágni egyes jeleneteknek, engem éppen ez tuningol, ez tart csúcsformában!" – nyilatkozta korábban a színész.

Tom a forgatásról kiszivárgott fotókon valóban szuperül néz ki: félmeztelenül csúszik le egy kötélen, majd bukfencezve landol egy kisbusz tetején. Kollégái szerint a színész nagyon bevállalós. Elmondásuk szerint folyamatosan edz, hogy ne okozzon csalódást a rajongóinak.

A brit Daily Mail információi szerint azonban nem csupán a sok sporttól néz ki fantasztikusan Cruise, hanem egy plasztikai sebész is segített: felvarrta a ráncait.

A csehországi forgatásra egyébként felesége, Katie Holmes és kislányuk, Suri is elkísérték, és mindenki legnagyobb örömére, nem a nagyközönségtól elzákózva élnek. Tom mindenkivel kezet ráz az utcán, mosolyogva pózol a fotósoknak, családja pedig szabadon jár-kel a városban.

Prága után Dubaiba, majd Vancouverbe utazik a stáb, végül pedig Los Angelesben fejezik be az Ethan Hunt újabb küldetését bemutató mozit
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását