2024. április 19. - Emma

Megan Foxot kipenderítették a film businessből

Anno nagy vihart kavart, hogy kitették Megan Fox szűrét a Transformers-szériából, holott az első két részben az ő formás arca virított a mozivásznakról.
2010. szeptember 22. szerda 12:01 - HírExtra
Megan Fox neve fel sem merült a  Transformers 3. kapcsán. Ennek ellenére megnézi az új verziót, bár bevallotta a történtek következményeként vegyes érzések tombolnak benne.

A gyönyörű színésznő elmondása szerint meghökkentő látni, hogy most nem neki kell izzadságverejtéktől elázva menekülni az ellenséges robotok elöl. Ráadásul eszi a méreg, hogy Shia LaBeouf valaki mással csókolódzik a pikáns jelenetek alatt. Megan pökhendien csupán annyit mondott utódjáról, hogy Rosie Huntington Whiteley angol modell a maga 180 centijével elég langaléta, ezért más megvilágításban alakítja a film női karakterét. Shia kénytelen lesz nyújtózkodni a közös jelenetekben ahhoz, hogy hitelesen játsszák az akcióra kiéleződő részeket.

A történtek ellenére Megan Fox egy csöppet sem keseredett, hiszen busás haszonban részesül az Armani fehérnemű-kollekciójának arcaként.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását