2024. május 20. - Bernát, Felícia

MSZP: Papcsák ne rágalmazzon

Az MSZP felkéri Papcsák Ferencet, hogy tartózkodjon a rágalmazástól és becsületsértéstől. A szocialisták az MTI-hez eljuttatott hétfői közleményükben úgy ítélik meg, hogy a Fidesz-KDNP figyelemelterelésként foglalkozik Szűcs Erika visszafoglalkoztatásával.
2010. szeptember 6. hétfő 16:54 - HírExtra
Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos hétfőn azt mondta,  több "súlyos problémát" is talált Szűcs Erika volt szociális és munkaügyi tárcavezető minisztériumi visszafoglalkoztatásával kapcsolatban. Ismertetése szerint a szerződések teljesítése "kétséges", a Szűcs Erikának kiutalt összeg pedig "jogilag alaptalan".

Papcsák Ferenc problémásnak tartja az a megbízási szerződést, amellyel a politikus visszafoglalkoztatta magát, ráadásul szerinte a teljesítése is "kétséges" e szerződésnek, amelyet a 2009 szeptembere és 2010 májusa közötti időszakra az Út a munkához program monitorozására, valamint sajtófigyelésre kötöttek Szűcs Erikával több millió forintos megbízási díjjal, miközben a minisztériumban több embert is alkalmaztak e két feladatra

"Papcsák Ferenc, a Fidesz-KDNP kormány hivatalosan megválasztott lódítási főbiztosa ismét előállt egy +megdönthetetlen semmitmondással+, és közben úgy mellékesen ismét minden bizonyíték nélkül pocskondiázta Szűcs Erikát, a volt szociális és munkaügyi minisztert" - kommentálta az elhangzottakat az MSZP.    

Felhívják Papcsák Ferenc figyelmét arra, hogy Szűcs Erika szerződésszerűen minden hónapban összegzést adott tevékenységéről, a szerződés lejártával 40 oldalas tanulmányt készített a munkájáról, mely "számtalan mellékletet tartalmazott". Ezek a minisztériumban fellelhetők, melyek megtekintéséért Papcsák úr bizalommal fordulhat a minisztérium illetékes osztályához - jegyzik meg.

Hozzáteszik: "mindezeken felül az MSZP felkéri Papcsák Ferencet és a Fidesz-KDNP kormányt, hogy hagyjon fel a hantázással, fantazmagóriákkal (hantazmagóriák) és ragaszkodjon a tényekhez, amikor megvádolnak valakit, illetve tartsák tiszteletben az illetékes hatóságok munkáját és ne kezdjenek prekoncepciókat gyártani nem létező ügyekben".

Az MSZP határozottan kiáll minden képviselője mellett, akiket bizonyítékok hiányában, alaptalanul vádolnak.

A Fidesz-KDNP úgy látszik, kénytelen ehhez a figyelemeltereléshez nyúlni, mert másként nem tudná eltakarni, mennyire alkalmatlan a kormányzásra, mennyi bűnt követett el az elmúlt 100 napban, hányszor lopta meg és verte át a saját nemzetét - értékeli az MSZP.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását