2024. május 14. - Bonifác

Az LMP átlátható önkormányzatot akar

A parlamentben folytatott politikájához hasonlóan Heves megyében önkormányzati szinten is a tiszta, átlátható politizálás megteremtése a Lehet Más a Politika (LMP) célja - jelentette ki a párt megyei listavezetője hétfőn Egerben.
2010. augusztus 16. hétfő 17:03 - HírExtra
További törekvésük, hogy megerősítsék a kis- és középvállalkozásokat, illetve segítsék a családi gazdaságokat abban, hogy termékeik a lehető legrövidebb úton kerüljenek a piacra - közölte jelöltbemutató sajtótájékoztatón Ivády Gábor, aki egyben a párt országgyűlési képviselője is.

Az LMP a képviselői helyeket nem megszerezhető posztoknak tekinti, hanem olyan pozíciónak, amelyben szakmai munkát végezhetnek - tette hozzá a politikus.

Csarnó Ákos jogász és zenész, a párt egri listavezetője azt hangsúlyozta, hogy helyben is támogatni kívánják a kisközösségeket, a civil sport-, ifjúsági és kulturális kezdeményezéseket. Fontosnak tartják Eger épített örökségének, kultúrájának és környezetének megóvását - fűzte hozzá.

Közlése szerint az LMP nem állít önálló polgármesterjelöltet Egerben, hanem arra szólítják fel támogatóikat, hogy szavazataikkal Tarsoly Józsefet, az Egri Hegyközség hegybíráját támogassák, aki függetlenként indul a polgármesteri szék elnyeréséért.

A párt megyei, illetve egri listáján egyaránt öt-öt név szerepel - hangzott el sajtótájékoztatón.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását