2024. június 2. - Kármen, Anita

Távozik a TV2 vezérigazgatója

A TV2-nél töltött nyolc év után saját elhatározásából távozik posztjáról a TV2 vezérigazgatója, Várdy Zoltán. A vezérigazgató közös megegyezéssel válik meg munkakörétől, de a ProsiebenSat.1 csoport kérésének megfelelően 2010. október 1-jéig továbbra is ellátja feladatait - írta a TV2 csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleménye.
2010. július 1. csütörtök 14:19 - HírExtra
Thomas Ebeling, a ProsiebenSat.1 vezérigazgatója - megköszönve Várdy eddigi munkáját - a lépéssel kapcsolatban a közlemény szerint úgy nyilatkozott: Várdy Zoltán az elmúlt három évben eredményesen kezelte a TV2-t is érintő gazdasági válságot. Új alapokra helyezte a cég működését, így a TV2 hatékonyabban működő szervezetté vált. Kiemelte: a cégcsoport Közép- és Kelet-Európáért felelős igazgatójaként Várdy megteremtette a román és a magyar csatornák közti összehangolt működés alapjait.

Várdy Zoltán a dokumentumban foglaltak szerint úgy kommentálta döntését, hogy szerinte nyolc év után "megérett az idő a váltásra." Várdy sikeresnek tekinti a TV2 arculatváltását, továbbá azt a tényt, hogy a csatorna megszerezte a Bajnokok Ligája közvetítési jogait. A sikerrel megújított műsorok között említi a Megasztárt és a Jóban Rosszban-t.

A vezérigazgató szavai szerint azért marad a csatornánál október elsejéig, hogy az őszi műsorstruktúrát és a 2011-es terveket elő tudja készíteni. Várdy Zoltán 2002 óta dolgozik a TV2-nél. Korábban kereskedelmi igazgatóként, majd a csatorna korábbi tulajdonosa, az SBS európai kereskedelmi alelnökeként működött. 2007-ben nevezték ki a TV2 vezérigazgatójának, 2009-ben a cégcsoport közép- és kelet-európai regionális vezetője lett - olvasható a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását