2024. április 29. - Péter

VB-2010: Capellonak kiadják az útját?

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) hétfőn közölte Fabio Capellóval: két héten belül dönt arról, hogy a posztján maradhat-e a válogatott dél-afrikai világbajnokságon nyújtott csalódást keltő szereplése után.
2010. június 28. hétfő 17:32 - HírExtra
Az olasz mester elmondása szerint találkozott Dave Richards-cal, az FA vezető testületének tagjával, akivel közölte, hogy az együttes nyolcaddöntős búcsúja ellenére szeretné kitölteni a szerződését.

"Sok lehetőséget visszautasítottam, mivel maradni akarok" - szögezte le Capello arra utalva, hogy olyan élklubok érdeklődtek iránta a vb-t megelőzően, mint a Bajnokok Ligája-győztes Internazionale.

Capello szerződése a 2012-es Európa-bajnokság végéig szól, azonban csapata mind a játékot tekintve csalódást okozott szurkolóinak, mind a németektől a nyolcaddöntőben elszenvedett 4-1-es vereség elmaradt a várt szerepléstől azok után, hogy a gárda a selejtezősorozatban tíz meccséből kilencet megnyert.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását